همه چیز درباره نایلون پلی پروپیلن و کاربردهای آن در صنعت

یکی از کاربردهای اصلی پلیمرها تولید انواع نایلون می‌باشد. نایلون جزو مهم‌ترین الیاف مصنوعی  است. دو نوع از کاربردی‌ترین مواد پلیمری شامل پلی پروپیلن و پلی اتیلن است که از آن‌ها برای تولید نایلون پلی پروپیلن و نایلون پلی اتیلن استفاده می‌شود.

نایلون‌ها با توجه به ویژگی‌های ذاتی، دارای کاربردهای متفاوتی هستند و در صنایعی مانند کشاورزی، ساختمان سازی و تولید پوشاک از نایلون پلی پروپیلن استفاده می‌شود.

قیمت نایلون پلی پروپیلن

گرید عرضه کننده قیمت نایلون پ پ
RP340R maron وثیق پترو پلیمر 52,300
RP340 jam وثیق پترو پلیمر 54,300
548R jam وثیق پترو پلیمر 57,000
440G jam وثیق پترو پلیمر 59,800
440L jam وثیق پترو پلیمر 58,000
نایلون پ پ(قیمت ریسایکل) وثیق پترو پلیمر تماس بگیرید!
نایلون پ پ(قیمت پایه) پتروشیمی کلیک کنید!

 

ویژگی‌های نایلون پلی پروپیلن چیست؟

نایلون پلی پروپیلن برای موادی که نیاز به شفافیت دارند و باید قابل رویت باشند؛ استفاده می‌شود. برخی از کالاهای بسته بندی شده به وسیله نایلون pp شامل تجهیزات پزشکی، وسایل خانه، لوازم الکترونیکی و انواع خوراکی‌ها می‌باشد.

  1. شفافیت بالا  و ارائه ویترین خوبی از محصول
  2. جلوگیری از ورود رطوبت
  3. جلوگیری از واکنش محصول با باکتری‌ها و کمک به حفظ شادابی و کیفیت مواد

انواع نایلون پلی پروپیلن:

نایلون به عنوان پلیمری با ذرات سازنده و کاربردهای متفاوت نام برده می‌شود. به دلیل ویژگی‌هایی مثل انعطاف‌پذیری، شفافیت، سبکی و مقاومت شیمیایی بالا به طور گسترده در صنعت به کار می رود.

نایلون پلی اتیلن و نایلون پلی پروپیلن به دلیل دسترسی آسان، قیمت مناسب و دارا بودن ویژگی‌های منحصر به فرد به طور عمده در ساخت انواع نایلون مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع نایلون پ پ

1.نایلون گلخانه:

این پلیمر برای استفاده در صنایع کشاورزی تولید می‌شود. ابعاد آن بزرگ است بنابراین به عنوان الیاف عریض نیز شناخته می‌شود. خرید پلیمر نایلون عریض برای کشاورزی، ساختمان سازی و سایر صنایع به کار می‌رود و با توجه به کاربرد از یک تا ۵ لایه ساخته می‌شود و می‌تواند یو وی یا غیر یو وی باشد.

کاربردهای نایلون پلی پروپیلن عریض:

  • کشت و تولید مالچ
  • سقف سازی برای محل پرورش قارچ و گلخانه
  • عایق کاری دیوارها و کف استخر
  • ساخت فونداسیون برای ساختمان
  • محافظت و پوشش از بار خودرو سنگین در برابر شرایط جوی نامساعد مانند باد و باران

2.نایلون حبابدار:

این محصول در سطح خود دارای حباب یا بالشتک‌های هوا می‌باشد. ساختار این ماده مناسب برای استفاده به عنوان ضربه گیر و عایق است. نایلون پلی پروپیلن حبابدار محصولی اقتصادی برای محافظت از کالاها در هنگام حمل و نقل می‌باشد.

این نایلون pp به شکل‌های پاکت، رول، شیت و کشدوز تولید می‌شود.

انواع نایلون پلی پروپیلن حبابدار:

به طور حتم تا به حال از این نوع نایلون استفاده کرده‌اید. هرچند متاسفانه قیمت نهایی این پلیمر هم وابسته به قیمت دلار است اما به انواع مختلف آن هم بستگی دارد که با توجه به نوع مصرف و کاربرد انتخاب می‌شود.

استاندارد:

این نوع ‌محصول برای بسته بندی کالاهای شکستنی به کار می‌رود و از نظر قیمت مقرون به صرفه است.

فوم دار:

در پلاستیک حبابدار از یک لایه فوم استفاده شده تا نقش حفاظتی آن افزایش یابد. فوم در برابر نور خورشید نیز از محصول محافظت می‌کند و از خرابی آن جلوگیری به عمل می‌آید.

چسبی:

این نایلون‌ها چسبناک هستند و به راحتی به کالای مورد نظر از جمله تلویزیون می‌چسبند و جلوی آسیب‌های ناشی از ضربه به وسیله را می‌گیرند.

آنتی استاتیک:

در صورت استفاده از نایلون حبابدار معمولی ممکن است در کالاهای الکتریکی الکتریسیته ساکن ایجاد شود بنابراین بهتر است از این نوع نایلون حبابدار استفاده شود.

ریسایکل:

برای تولید نایلون ضربه گیر از مواد ریسایکل استفاده می‌شود. به همین دلیل خرید مواد ریسایکل افزایش یافته است.

ضربه گیر چندلایه:

این نایلون‌ها به دلیل داشتن دو لایه، ضخیم‌تر هستند و دیرتر پاره می‌شوند . این محصول برای محافظت از کالاهای حساس کاربرد دارد.

3.نایلون شیرینگ:

این ماده در برابر تغییر دما و حرارت حساس است. به طوریکه در دماهای بالا حالت آن تغییر می‌کند و به اصطلاح جمع می‌شود. مهم‌ترین کاربرد این نایلون در حوزه بسته بندی است که به وسیله آن محصول وکیوم می‌شود.

از ویژگی‌های این نایلون pp می‌توان به زیبایی، انعطاف‌پذیری و دوام بالا اشاره کرد.

4.نایلون استرچ:

این فیلم دارای قابلیت کشسانی بالایی است و دارای کاربرد در دو حوزه خانه و صنعت است.

استرچ غذایی:

از این نایلون برای پوشش انواع خوراکی‌های تازه مانند میوه و سبزیجات استفاده می‌شود تا مواد را به مدت کوتاهی تازه و آماده مصرف نگه دارد و از فاسد شدن آن جلوگیری کند.

استرچ پالت بند:

خرید مواد ریسایکل برای تولید نایلون مورد استفاده در صنعت بسته بندی به کار می‌رود. این امر باعث می‌شود کالاهایی مثل مبلمان و سایر وسایل بزرگ در کنارهم ثابت شوند و از لرزش و آسیب به آنها در هنگام حمل و نقل جلوگیری به عمل آید.

5.نایلون فروشگاهی:

نایلون پلی پروپیلن یا پلی اتیلن فروشگاهی به طور عمده جهت حمل و نقل کالاهای فروشگاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول در ابعاد، رنگ و ضخامت دلخواه و متفاوت تولید می‌شود. همچنین می‌توان روی آن طرح‌های مناسب چاپ کرد.

6. نایلون بسته بندی:

خرید پلیمر نایلون برای ساخت لفاف صورت می‌گیرد از این لفاف جهت بسته بندی انواع محصولات مثل لبنیات و کالاهای آرایشی بهداشتی استفاده می‌شود.

7.نایلون پشت چسبی:

این محصول برای استفاده در کالاهای حساس به ضربه ساخته می شود و از خراشیدگی آن جلوگیری می‌کند.

نحوه نصب و جداسازی آن آسان است و برای نصب روی محصولات پلاستیکی، چوبی و فلزی مناسب است. از این نایلون ppدر وسایل الکترونیکی مانند صفحه تلفن همراه، تلویزیون و کابینت سازی استفاده می‌شود.

معایب نایلون پلی پروپیلن

 

 

معایب نایلون پلی پروپیلن:

پلی پروپیلن مانند سایر پلیمرهای بازار در کنار مزیت‌های فراوان دارای ویژگی‌های منفی نیز هست.

1.انعطاف پذیری:

نایلون pp نسبت به نایلون پلی اتیلن دارای انعطاف پذیری پایین تری است.

2.محافظت در برابر نور:

این پلیمر از مواد در برابر نور خورشید محافظت نمی کند.

3.محیط زیست:

نایلون های پلاستیکی به مدت طولانی در طبیعت می مانند و چهره طبیعت و محیط زیست آلوده می کنند با اینکه امروزه از مواد ریسایکل استفاده می‌شود با وجود این استفاده از کیسه های پارچه ای برای طبیعت مناسب تر است.

نایلون‌های پلی پروپیلن در صنایع متعدد به ویژه بسته بندی محصولات به کار می‌رود. بنابراین هنگام خرید نایلون پلیمر به نکات زیادی از جمله قیمت پلیمر مورد استفاده، ویژگی‌های فیزیکی ماده، قیمت دلار و کیفیت پلیمر توجه کنید تا بتوانید نایلون مناسب با کاربرد مورد نظر خود را پیدا کنید.

برای خرید پلیمر نیز باید به یکسری نکات توجه فرمایید.

امروزه استفاده از پلاستیک‌هایی که که در ساختار خود مواد ریسایکل دارند در حال افزایش است بنابراین خرید مواد ریسایکل مناسب بسیار اهمیت دارد.

 

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.